Selskabsmenuer - Hovedretter


Hovedretter 

Gammeldags Flæskesteg

med hvide- & brunede kartofler, rødkål & kraftig flæskestegssauce


Helstegt Oksefilet af velhængt Himmerlandskvæg

Anrettet med torvefriske grøntsager, smørristede timiankartofler

& hjemmelavet sauce Bearnaise


Helstegt Kalvecoulotte

Serveret med broccolitimbale, pommes Rissolees

& kraftig rødvinssauce tilsmagt med esdragon


Gammeldags Oksesteg

Serveret med hvide kartofler, haricots verts med perleløg,

Waldorfsalat & kraftig oksestegssauce


Kalkunbryst farseret med bacon & soltørrede tomater

Serveret med bagte tomater, ristede kartofler & paprikasauce


Frederik den VII´s Carverybuffet

Bestående af helstegt oksefilet, hele svineskinker & lammekølle

anrettes med stort salatbord, dressinger flødebagte kartofler & div. saucer

(+ kr. 35,00)


Rosastegt Kronhjortefilet

Serveret med ristede svampe, spæde grøntsager

& kraftig vildtsauce

(+ kr. 45,00)


Helstegt okse- eller kalvemørbrad

Serveret med kartoffeltårn, haricots verts i baconsvøb, grønsagstimbale

ovnbagte sherrytomater & hjemmelavet sauce Bearnaise eller sauce Bordelaise

(+ kr. 45,00)