Glenholm Vingaard - En unik oplevelse med unikke vine

          


Få kilometer syd for Løgstør ligger en af Danmarks ældste vingårde i et smukt bakket landskab med udsigt over Limfjorden, hvor du kan opleve alle facetter af klassisk vinproduktion. Vinmarkerne ligger på en bakke med meget kalkholdig jord, som giver mulighed for at skabe meget karakterfulde vine. Vingården er på 3 hektar og alle vinene produceres på eget vineri.


Autentisk vinoplevelse

Vingården drives af 2 generationer, som foruden at være meget passionerede vinproducenter, har omfattende besøgsaktiviteter med rundvisninger og spisende gæster. Vingården er et populært udflugtsmål som altid byder på spændende og autentiske vinoplevelser. Rundt om på vingården er der masser af hyggelige opholdsarealer, hvor man kan sidde og nyde et glas vin - eller blot nyde tilværelsen,


Rundvisning og vinsmagning

Om sommeren er der faste rundvisninger, hvor man betaler entré for ca. 1 time med guide, som viser rundt i vinmarken og vineriet med fortællinger om vingårdens historie, dyrkning af druer i Danmark og produktionen af vinene.

Efterfølgende kan der i baren købes vin pr. glas eller i små smagsprøver, så der er mulighed for at smage et udvalg af vine og stadig "stå på benene".


Se åbningstider og priser på www.glenholm.dk