Selskabsmenuer - Forretter


Forretter

Lakseterrine 

Anrettet med store grønlandske rejer på bund af sprøde salater med asparges, skaldyrsdressing & friskbagt grovbrød

Hjemmelavet tunmousse 

Serveret på ristet toast med ananas & sprøde salater 


Tarteletter med høns i asparges


Hvidvinsdampet rødtungefilet med laksemousse

Anrettet på torvefriske salater med friske grønne asparges, krydderurte dressing & landbrød

Traditionel rejecocktail 

Med store grønlandske dybhavsrejer, tomatiseret dressing & lunt kuvertbrød


Carpaccio af oksemørbrad

Serveret med flager af parmasanost, hjemmelavet pesto, hakket rødløg & grovbrød


Skiver af spansk Seranoskinke

anrettet med honningmelon & bagte sherrytomater med havsalt


Røget dyrekølle med æble-/løgkompot


Kold ovnbagt laksefilet

Anrettet med grønlandske kutterrejer, Limfjordskaviar, sprøde salater,

friske grønne asparges & creme fraiche dressing


Røget hellefisk

Anrettet på sprøde salater & marinerede urter & serveret med husets "Rævesauce"


Hjemmelavet Hønsesalat

Anrettet på ristet toast med friske salater, ananas mild karrydressing

& toppet med sprød bacon


Hjemmelavet aspargessuppe med boller & grovbrød


Hjemmelavet cremet fiskesuppe med laks & urter

(+ kr. 25,00)


Laksesymfoni 

Med røget laks, kold ovnbagt laks og gravad laks

Anrettet med friske grønne asparges, sherrytomater, salater, rævesauce, creme fraiche dfressing

& friskbagt landbrød

(+ kr. 25,00)